DE HOFNAR ROERMOND

Midden in het historische centrum van Roermond op loopafstand van het Designer Outlet vindt u Bed and Breakfast De Hofnar Roermond.

Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons te komen overnachten en genieten van de sfeer die De Hofnar Roermond uitstraalt.

U bent van harte welkom!

Kamers

Onze kamers zijn allemaal voorzien van 2 boxspring bedden (90x200cm), draadloos internet, airconditioning, Led tv, minibar, koffie en thee faciliteit. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met föhn.

Niet toegestaan: - Huisdieren - Onze B&B is rookvrij, dus er mag niet gerookt worden!

Reserveren en betaling

Uitsluitend d.m.v. het invullen van het reserveringsformulier op deze website. Vervolgens krijgt u een bevestiging van ons, zonder bevestiging is de boeking niet geldig.

U dient het totaalbedrag van de reservering te betalen met een van de vermelde mogelijkheden.

#
#

Inchecken

De kamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar en u kunt zelf inchecken. Met de ontvangen code kunt u de voordeur openen. Aan uw rechterzijde ziet u een sleutelplank. U kunt de juiste sleutel nemen en deze de rest van uw verblijf bij u houden.

Mocht er iets zijn dan kunt u ons altijd bereiken via de voordeur bel, of telefonisch zie telefoonnummer bij de entree.

Parkeren en fietsenstalling

Fietsen kunnen veilig binnen gestald worden in een afgesloten ruimte. Als u fietsen meeneemt, verzoeken wij u dit voor aankomst aan ons door te geven.

Parkeren kan bij parkeergarage Kazerneplein, op 200 meter van de B&B en 100 meter van het Designer Outlet Roermond
Website: https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/roermond/kazerneplein/
Adres parkeergarage:
Car Park Kazerneplein
Maashaven 144 Roermond

#
#

Ontbijt

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 10.00 uur
In het weekend van 8.30 uur tot 10.30 uur

Uitchecken

De uitchecktijd is vóór 10.30 uur.

#
#

Annuleren

Annuleringen uitsluitend via email.

Bij annulering tot 1 dag (=24 uur voor de inchecktijd) voor de aankomstdatum worden alleen de bankkosten in rekening gebracht en boeken wij het resterende bedrag terug.

Bij annulering daarna of wanneer u geen gebruik maakt van uw reservering zonder te annuleren wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan graag contact met ons op via onderstaande gegevens en wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Anja en Ronald Oosterbos